Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Share
  avatar
  ERREWAY Kosovo
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 28
  Join date : 2008-03-26

  Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by ERREWAY Kosovo on Fri May 30, 2008 9:30 pm

  Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?
  Dhe PSE ???

  ervin
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 32
  Join date : 2008-01-01

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by ervin on Fri May 30, 2008 11:13 pm

  Diskot i vizitoj ma se shumti .
  Sepse qaty me pelqen ma shum me shku edhe shokve e shoqeve te mi ju pelqen , e qyshtu ma se shpeshti shkoj ne disko .
  avatar
  Gerta
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 109
  Join date : 2008-02-23

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by Gerta on Sat Jun 28, 2008 2:15 pm

  Me shume i vizitoi Kinemate dhe Disko-Baret .

  Sepse ne to argetona me shume .
  Teatrin nuk e du shume , se di pse , por me shkon nerva .
  avatar
  Krisa
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 23
  Join date : 2008-01-19
  Age : 28
  Location : Greece

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by Krisa on Tue Jul 22, 2008 11:50 am

  Cinema dhe clube!
  avatar
  Marisa
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 194
  Join date : 2008-06-01
  Age : 27
  Location : Tirana, Albania

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by Marisa on Tue Jul 22, 2008 1:11 pm

  Cinema!
  avatar
  sigi
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 157
  Join date : 2008-07-12
  Age : 26
  Location : tirane

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by sigi on Sat Jul 26, 2008 11:54 pm

  cinema!!!!
  avatar
  Vali
  Administrator
  Administrator

  Posts : 1094
  Join date : 2007-12-30
  Location : Kosovo

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by Vali on Sun Jul 27, 2008 1:59 pm

  Kinemat dhe diskot
  avatar
  rrita
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 949
  Join date : 2008-01-02
  Age : 28
  Location : prizren

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by rrita on Wed Jul 30, 2008 3:22 pm

  teatrot dhe kinemat por edhe baret
  avatar
  4everangeles
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 364
  Join date : 2008-08-12

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by 4everangeles on Thu Jan 15, 2009 2:06 pm

  kinemat
  diksot joo sme pelqejn
  avatar
  TinaHG08
  ERREWAY Fan
  ERREWAY Fan

  Posts : 194
  Join date : 2008-07-19

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by TinaHG08 on Mon Apr 27, 2009 10:27 am

  Baret..

  Sponsored content

  Re: Me shume e vizitoni teatrin,kinemane,baret apo diskot ?

  Post by Sponsored content


   Current date/time is Mon Jan 21, 2019 5:58 pm