Pse ajo braktisi grupin ERREWAY ???
+9
Marisa
ervin
fjolla
Chrisa
Gerta
sasha
Erza
rrita
Vali
13 posters
Pse Luisana nuk eshte me pjese e ERREWAY-it ?
Vali- Administrator
Cka mendoni pse Luisana nuk eshte me pjese e ERREWAY-it ???
rrita- ERREWAY Fan
sepse ajo tash eshte ne teater edhe nuk ka ps kontrat me erreway
Erza- ERREWAY Fan
Nuk e di Nuk kam ide se pse ajo nuk eshte me pjese e ERREWAY-it . Edhe pse eshte folu se ajo me deshire e ka braktisur grupin per te vazhduar karrieren e saj ne aktrim .
sasha- ERREWAY Fan
Edhe une sikur se ti Erza se kam iden aaaaaaaaa .
Gerta- ERREWAY Fan
Valla se di , do po thoj se nuk ak pas kontrat me ERREWAY po se di .
Chrisa- ERREWAY Fan
Un lexova ne nje revist se Luisana nuk ndjeheshte mire me Chris Morenen sepse ndjente se nuk do perparonte!! prandaj dhe hiku! Dhe ka te drejte se shikoni ku ka arritur Luisana dhe ku andaret e tjer te erreway-it
fjolla- ERREWAY Fan
un kam lexuar se ajo esht larguar per shkak te oblogimeve te tjera si modelizmi kjo esht ajo qe kam lexuar. Grupi me nuk esht i njejt pa luisanen do te doja qe ajo te kthehej
ervin- ERREWAY Fan
Se di .
Skam hiq ide .
Skam hiq ide .
Marisa- ERREWAY Fan
Luisana ia futi kot fare kur u largua nga Erreway. Ju, fansat e saj, do me falni qe po e them, po u tregua komplet idiote ne ate pike! Ajo u be e famshme fale Erreway! Dhe si ia shperblen? Duke u larguar!!!!
sigi- ERREWAY Fan
sepse ishte e angazhuar me pune te tjera dhe po ta verejme ajo po arrin me lart se antaret e tjere te erreway!
Marisa- ERREWAY Fan
Do me falni qe po tregohem kaq e hapur, po seriozisht nuk duroj dot!
Luisana po arrin me lart se te tjeret! Po, normale! Ajo ka nje te kaluar te shkelqyer nga Erreway dhe Rebelde way! Ka qene pjesemarrse ne Chiquititas, super e famshme ne te gjithe boten, ka bere rolin e Mias, qe shume e adhurojne, ka incizuar 3 disqe dhe ka bere turne ne gjithe Ameriken Latine, Evrope dhe Izrael!
Cfare mund te kerkoje me shume? Me kete karriere ne moshe te re, kush nuk do ti ofronte projekte?
Mua me duket se Luisana e shfrytezoi me shume se c`duhet faktin e te qenit nje ish-Erreway! Ajo tashme as qe e permend, njelloj si te mos kete ekzistuar!
Luisana nuk do ishte ajo qe eshte pa fansat e Rebelde way dhe pa Erreway!
Me vjen keq, po kete duhet ta pranoni!
Luisana po arrin me lart se te tjeret! Po, normale! Ajo ka nje te kaluar te shkelqyer nga Erreway dhe Rebelde way! Ka qene pjesemarrse ne Chiquititas, super e famshme ne te gjithe boten, ka bere rolin e Mias, qe shume e adhurojne, ka incizuar 3 disqe dhe ka bere turne ne gjithe Ameriken Latine, Evrope dhe Izrael!
Cfare mund te kerkoje me shume? Me kete karriere ne moshe te re, kush nuk do ti ofronte projekte?
Mua me duket se Luisana e shfrytezoi me shume se c`duhet faktin e te qenit nje ish-Erreway! Ajo tashme as qe e permend, njelloj si te mos kete ekzistuar!
Luisana nuk do ishte ajo qe eshte pa fansat e Rebelde way dhe pa Erreway!
Me vjen keq, po kete duhet ta pranoni!
Vali- Administrator
Ajo fitoi nga ERREWAY ate qe deshi , ate qe endrroj e pastaj ata i shkatrroi per te qene vete nr.1 , ky eshte nje fakt apo jo .
Dhe ti Marisa ke plotsisht te drejte .
Dhe ti Marisa ke plotsisht te drejte .
sigi- ERREWAY Fan
i shkaterroi!!!!!te lutem dhe nuk ka qene vetem luy ajo qe u be e famshme dhe e vetmja qe ka oferta!!!!me sa kam degjuar te gjithe antaret e erreway jane te zene me projekte te ndryshme!!!!!!!!!!ata te gjithe jane te famshem fale grupit jo vetem lusiana!!!
Marisa- ERREWAY Fan
Sigursisht qe te gjithe jane bere te famshem fale grupit, po te pakten nuk e mohojne faktin qe kane qene pjese e tij! Gjithmone e kane te pranishem grupin, jo si Luisana qe nuk do t`ia dije se c`behet me te!
Sigi, te kam shoqe dhe nuk dua sherr kot, po ajo qe eshte e vertete, eshte e vertete!
Vali, faleminderit qe me mbeshtet!
Sigi, te kam shoqe dhe nuk dua sherr kot, po ajo qe eshte e vertete, eshte e vertete!
Last edited by Marisa on Sat Jul 26, 2008 12:44 pm; edited 1 time in total
Vali- Administrator
Ska perse , nuk ishte vetem se desha te te mbeshtesja ty Marisa , por e thashe ate qfare eshte , i thashe gjerat ashtu siq jane .
sigi- ERREWAY Fan
Marisa wrote:Sigursisht qe te gjithe jane bere te famshem fale grupit, po te pakten nuk e mohojne faktin qe kane qene pjese e tij! Gjithmone e kane te pranishem grupin, jo si Luisana qe nuk do t`ia dije se c`behet me te!
as une nuk dua sherr kot dhe flm qe konsideron shoqe!dhe nuk me pelqen te grindem me shoqet e mia per gjera te kota!
Marisa- ERREWAY Fan
tamam! as une nuk dua diskutime kot fare, po thjesht po thoja mendimin tim, nuk me duket fare i drejte largimi i Luisanes!
Sado qe te flasim ne, nuk besoj se ajo do ndryshonte mendim, e vetmja gje qe do arrinim, do ishin grindjet me njeri - tjetrin!
Sado qe te flasim ne, nuk besoj se ajo do ndryshonte mendim, e vetmja gje qe do arrinim, do ishin grindjet me njeri - tjetrin!
sigi- ERREWAY Fan
po ne do grindeshim dhe nuk do zgjidhnim asgje!
Marisa- ERREWAY Fan
shum e sakte!
rrita- ERREWAY Fan
sepse ajo deshiron te punoj ne teater
Vali- Administrator
Jo nuk besoj , nuk eshte vetem pse ajo ka deshiruar te punoj ne teater .
rrita- ERREWAY Fan
sepse ajo deshiron qe vet ta vazhdoj karrieren e saj solo
adnon- ERREWAY Fan
po per veti e kan pse jun da po mu pom intereson a ka me ja nis edhe niher qyky serial se ne shipri po lujke tash a ka me ja nis edhe niher se atje gati mu kry isht ishalla ja nis edhe niehr se e lan gjys per shkak te floricientes oki tungi te gjihtve :P:O
TinaHG08- ERREWAY Fan
ME VJEN SHUME KEQ QE MIA NUK ESHTE ME NE ERREWAY NUK E DI NUK ME DUKET ME GRUPI SI PERPARA
Vali- Administrator
Kur ajo u largua u shkatrrua grupi .