Mua me pelqen shume qe te shkoj ne Egjipt sepse me pelqen shume mitologjia egjiptane dhe do doja shume qe te vizitoja piramidat. Edhe Majemi eshte nje vend shume i bukur. Ndonje dite edhe mbase shkoj. Dua qe te vizitoj Disney Land.
Ehh , bota eshte shume e madhe dhe do te deshiroja te shetisja te teren . Mirpo e di se nuk eshte e mundur Vendi ime me i preferuar eshte Las Vegas (City of Lights - Qyteti i Dritave ) . Ky vend per mua do ishte shume terheqes pasi qe ketu ne Kosove nuk po kemi drita hahahahahahha gati me shume jemi ne terr hehehhe . Tung KLM .
Vendi imm më i preferuar oshtt Argentina ... nuk kam qenn asnjëherrr edhe psee kam dëshirr të madhee të shkoj dhe ta shoo grupin Erreway Livee per herr të parr...:$
vendet e mia te preferuara jan Spanja dhe Argjentina ne Spanj jam kan gjat luftes kam qendru 1 vit esht vendi i endrrave teper esht bukur e ne Argjentin nuk jom kan asnjeher po kom shum deshir te shkoj edhe ndoshta nje dit do shkoj e ti vizitoj ERREWAY......................
vendet qe i shoh ne enderr e jo ne realitet jane USA- UASHINGTON VIRGJIINIA ARGENTINA ISLANDA GREQIA FINLANDA AUSTALIA HEHEHE SHUM TJERA PO ISHALLA SHKOJ SE PAKU ME NJANEN EDHE ISHALLA JU PRANOHEN DESHIRAT KREJTVE JUVE KA DONI ME SHKU DUKE U NIS PREJ MEJE
valla kisha pas shume qef qe te shkoj ne keto vende:argjentine,meksik,ne amerike,brazil,peru,ne kuba,ne londer etj etj ka shume por me kryesoret jane keto vende qe kisha mas shume qef me i vizitu po keto veq ne enderr munesh me i pa se kurre valla nuk te realizohen munden me tu realizu nej njo se per krejt jo valla