. : {ERREWAY KOSOVO FORUM} : .

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3 posters

Intervista e Benjaminit per revisten Luna Teen ...

ERREWAY Kosovo
    ERREWAY Kosovo
    ERREWAY Fan
    ERREWAY Fan

Intervista e Benjaminit per revisten Luna Teen ... Empty Intervista e Benjaminit per revisten Luna Teen ...

Post by ERREWAY Kosovo Wed Jul 02, 2008 9:33 pm

Kemi arritur te ju sjellim intervisten e fundit te Benjamin Rojas qe ka dhene per revisten "Luna Teen".

LT : Si te erdhi propozimi per te bere pjese ne filmin "La Leyenda"?
    B.R. : Nje person i ekipit te filmit, qe me kishte drejtuar te Erreway dhe me te cilin kisha nje marredhenie te shkelqyer, me telefonoi dhe me pyeti per planet e aferta. I thashe qe isha i lire, u takuam dhe foli per filmin. Me pelqeu idea dhe vendosa te pranoj.

LT : Ke pasur apo ke ndonje lidhje me automobilizmin?
    B.R. : Nuk kam qene asnjehere ne ndonje gare te TC 2000. Me pelqen shpejtesia. jo gjithe kohen, por ndonje te shtune ne shtepi, ulem dhe shikoj. Zakonisht Formula 1, e gjera te ketij lloji.

LT : Ke per t`i bere "skenat e rrezikut"?
    B.R. : Ka nje drejtor te skenave te rrezikut. Disa jane shume te forta, por nuk kam per t`i bere une, sigurisht! Imagjinoje, nuk na lejojen as te hipim ne makina! (qesh!)

LT : Do te punoje perseri me Cris Morenen?
    B.R. : Sigurisht, ne fakt po analizojme disa projekte per Disney. Ajo gjithmone me ka parasysh. Kur mbarova se xhiruari "Alma Pirata", fola me Cris-in dhe i thashe qe doj ate ndalesha dhe te beja kinema, ajo me kuptoi dhe me tha "beje". E di qe mund te mbeshtetem te ajo!

LT : C`pasion tjeter ke, pervec aktrimit?
    B.R. : T`i bie kitares!

LT : Do te jesh princi i Hirushes qe do luaje Luisana Lopilato ne teater?
    B.R. : Po punojme per ate. Kam folur me Alicia Zanca, qe eshte drejtoresha. Me te kam punuar edhe ne Chiquititas dhe kemi nje marredhenie shume te mire!

LT : Cfare sjelljesh prej prici ke me femrat?
    B.R. : Shqetesohem shume per personin tjeter. Ne rastin e Marias, shqetesohem per ta mbrojtur. Pervec kesaj, jam nje njeri normal.

LT : Cfare ka Maria, qe nuk e ke gjetur me pare ne nje grua tjeter?
    B.R. : Nga eksperienca ime e shkurter mund te them se nuk mund te zgjedhesh me ke te dashurohesh!Ndihem me te vertete i privilegjuar, sepse eshte shume e ngjashme me mua dhe ka parimet e nje njeriu te mire.

LT : Eshte bere prezantimi familjar?
    B.R. : Familjet njihen dhe ne te vertete jemi shume te lumtur. E di qe jemi te rinj, por e njoha dhe per kete jam shume i kenaqur!

LT : Cfare shijesh keni te perashketa?
    B.R. : Na pelqen shume kinemaja, ajo gjithmone zgjedh filmat romantike. Na pelqen muzika, rock-u, dhe gjithmone shkojme ne koncerte.

LT : E imagjinon veten si baba?
    B.R. : Me Marian, po. Nese je i dashuruar, mendon gjera qe me pare as te kishin shkuar neper mend. Eshte e para here qe mendoj te kem femije. Jma shume i lumtur me Marian : ajo m`i jep te gjitha, nuk me mungon asgje!

LT : Do te te pelqente te kishe nje familje te madhe?
    B.R. : Asgje jashte normales. Dy ose tre femije, them se mjaftojne!

LT : Je xheloz?
    B.R. : Do genjeja nese do thoja qe nuk jam! Por, kam mesuar ta kontrolloj!

LT : Ajo eshte xheloze?
    B.R. : Brenda normales. E respektojme njeri tjetrin ne kete pike. Te gjitha ciftet kane zenka, por ajo qe eshte e rendesishme eshte nese te intereson te vazhdosh apo jo. Dhe ne na intereson!

LT : Shume faleminderit per intervisten dhe suksese!
    B.R. : Te njejten gje per ju!
    Marisa
    Marisa
    ERREWAY Fan
    ERREWAY Fan

Intervista e Benjaminit per revisten Luna Teen ... Empty Re: Intervista e Benjaminit per revisten Luna Teen ...

Post by Marisa Sat Jul 05, 2008 8:03 pm

e di permendsh kete interviste!

si kopje qeka e papme!
    Vali
    Vali
    Administrator
    Administrator

Intervista e Benjaminit per revisten Luna Teen ... Empty Re: Intervista e Benjaminit per revisten Luna Teen ...

Post by Vali Tue Jul 22, 2008 2:11 pm

Po me siguri qe e ke pare ne RWA Forum (Rebeldeway Albania) , pra kjo info eshte e huazuar (e kopjuar) nga ai forum .
    Dhe te ju them te drejten kete info e kemi marrur pa pyetur , mirpo per kete sigurisht se me pas kemi kerkuar falje nga Admini i atij forumi dhe i kemi dhene arsyeje se pse e kemi bere kete .
    Marisa
    Marisa
    ERREWAY Fan
    ERREWAY Fan

Post by Marisa Tue Jul 22, 2008 8:55 pm

Sigurisht qe e kam pare aty, un jam andimistratorja dhe e kam vene vete une ate info.

U sqarua puna e kopjes, i mora vesh arsyet dhe shpresoj te mos ndodhi me!
    Vali
    Vali
    Administrator
    Administrator

Post by Vali Wed Jul 23, 2008 9:43 pm

Natyrisht se nuk do te ndosh me .

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 21, 2024 1:59 pm